Muş Gençlik Ve Spor Il Müdürü Mehmet Arif Taşdemir Ve Ehad...

Muş Gençlik Ve Spor Il Müdürü Mehmet Arif Taşdemir Ve Ehad (evrensel Hafızlar Derneği Genel Başkanı) Harun Aytaç, Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir'i Makamında Ziyaret Ettiler.

muş gençlik ve spor il müdürü mehmet arif taşdemir ve ehad (evrensel hafızlar derneği genel başkanı) harun aytaç, il müftümüz ibrahim halil demir'i makamında ziyaret ettiler.

21 Kasım 2022 - 18:30

Muş Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif TAŞDEMİR ve  EHAD (Evrensel Hafızlar Derneği Genel Başkanı) Harun AYTAÇ, İl Müftümüz İbrahim Halil DEMİR'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan İl Müftüsü İbrahim Halil Demir,''Hafızlık müessesesi tarih boyunca olduğu gibi günümüzde de çok büyük önem taşımaktadır. Bu bağlamda İlimizde hafızlık eğitimi veren Kur’an kurslarımızın sayısını artırmakla birlikte ailelere ulaşarak hafızlığa teşvik etmek için çalışmalar yürütüyoruz. Muş Müftülüğü olarak yürüttüğümüz bu çalışmalarda, sivil toplum kuruluşu olan EHAD gibi derneklerle de işbirliği içinde olmaya gayret ediyoruz.

Hafızlar, Peygamber Efendimizden (s.a.s.) günümüze on dört asırdır olduğu gibi bundan sonra da Kur'an'ın canlı şahitleri olarak dinimizin emirlerini, ezanımızı ve mukaddesatımızı, nesilden nesile aktarma gayretinde olacaklardır. Kur’an’ın hafızı ve muhafızı olacak bir nesil yetiştirmek için tüm gücümüzle çalışacağız dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü İbrahim Halil DEMİR, Muş Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif TAŞDEMİR ve  EHAD (Evrensel Hafızlar Derneği Genel Başkanı) Harun AYTAÇ'a teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...