Muş Il Müftülüğü ’’ Ahilik Ve Helal Bilinci’’konulu...

Muş Il Müftülüğü '' Ahilik Ve Helal Bilinci''konulu Resim Yarışması Düzenledi.

muş il müftülüğü '' ahilik ve helal bilinci''konulu resim yarışması düzenledi.

21 Ekim 2021 - 18:30

Muş İl Müftülüğü,Ortaokullar arası ''Ahilik ve Helal Bilinci'' konulu resim yarışması düzenledi.

Muş İl Müftülüğü, Ahilik teşkilatının üstün ahlaki değerlerinin toplum nezdinde önemsenmesi; Ahilik teşkilatının kurucusu, İslam alimi Ahi Evran-ı Veli’nin anılması amacıyla ortaokul öğrencilerine yönelik “Ahilik ve Helal Bilinci” konulu resim yarışması düzenledi.

İl Müftülüğü, il genelinden 14 öğrencinin resimlerinden dereceye girecek eserleri belirleyebilmek için alanında uzman kişilerden oluşan komisyon kurdu.

Komisyon incelemeleri sonucunda; Muş Türk Telekom Ortaokul öğrencisi Sezai TOKAT birinci, Varto Hürriyet Ortaokulu öğrencisi Şuheda KARAKAYA ikinci,  Muş Türk Telekom Ortaokulu öğrencisi H.Meryem DEMİR üçüncü oldu.

Dereceye girenlere ödüllerini Muş İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU,Müftü Yardımcısı Murat KARANCİ ve Eğitim ve Din Hizmetleri Şube Müdürü Vekili Ömer SEVER takdim ettiler.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri