Muş Il Müftümüz Lütfü Imamoğlu, Salih Muhlise çağlayan...

Muş Il Müftümüz Lütfü Imamoğlu, Salih Muhlise çağlayan Camiinde Cemaat Ile Sabah Namazı Buluşmasında Bir Araya Geldi.

muş il müftümüz lütfü imamoğlu, salih muhlise çağlayan camiinde cemaat ile sabah namazı buluşmasında bir araya geldi.

25 Ocak 2022 - 20:01

Muş İl Müftümüz Lütfü İMAMOĞLU, Salih Muhlise Çağlayan Camiinde cemaat ile Sabah Namazı buluşmasında bir araya geldi. Gençlerin milli birlik, beraberlik ve manevi duygularını canlı tutmak amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığımızın önemli projelerden biri olan sabah namazı buluşmaları cemaatin katılımları ile Salih Muhlise Çağlayan Camiinde gerçekleştirildi. Sabah Namazı buluşmasında İl Müftümüz Lütfü İMAMOĞLU;"bizi bir araya getirip kardeşliğimizi pekiştiren en önemli güçlerden birisi de cami buluşmalarıdır" ifadelerini kullandı. Kılınan sabah namazının ardından cemaate ikramda bulunuldu.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu