Muş Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu, Bitlis Vakıflar Bölge...

Muş Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu, Bitlis Vakıflar Bölge Müdürü Hüseyin Gökan Yavuz'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

muş il müftüsü lütfü imamoğlu, bitlis vakıflar bölge müdürü hüseyin gökan yavuz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

10 Kasım 2021 - 18:30

Muş İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU, yeni göreve başlayan Bitlis Vakıflar Bölge Müdürü Hüseyin Gökan YAVUZ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU'na Muş Diyanet-Sen Başkanı Ferzende ARAS ve Hacı Şeref Cami İmam Hatibi Abdullah Güler eşlik ettiler.

Bitlis Vakıflar Bölge Müdürü Hüseyin Gökan YAVUZ, Vakıfların misyon ve vizyonundan bahsederek, vakıfları kısaca, ‘’Tarihten bu yana gelen yardımlaşma ve dayanışma duygusunun kurumsallaşmış halidir’’ diye izah etti. Yavuz, vakıfların, Türklerin İslamiyet öncesindeki geleneklerinde de  görülen sosyal bir olgu olduğunu belirterek,  Müslüman olduktan sonra  vakıf ve yardımlaşma anlayışının çok daha geliştiğini ifade etti.

Muş İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU'da konuşmasında,  üyelerinin yardımlaşma ve dayanışmasının yanı sıra ülke yararına, İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi çerçevesinde; din, dil, ırk ve cinsiyet ayırımı yapmadan,  milli ve manevi değerlere sahip çıkarak sosyal, kültürel ve ekonomik projelerle katkı sağlamak için çalıştıklarını söyledi.  İmamoğlu, vakıf anlayışı ve kültürü’nün bir medeniyet bilinci haline gelmesine katkı sağlayan Vakıfları, Bölge Müdürü Yavuz’un şahsında kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Bitlis Vakıflar Bölge Müdürü Hüseyin Gökan YAVUZ, nazik ziyaretlerinden dolayı Muş İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Muş İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU, Bitlis Vakıflar Bölge Müdürü Hüseyin Gökan YAVUZ'a Geçerken Diyanet Gençlik Dergisi hediye etti.

 

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”