Muş Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu,kişisel Gelişim Ve Ilim...

Muş Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu,kişisel Gelişim Ve Ilim Merkezi'nin Açılış Törenine Katıldı.

muş il müftüsü lütfü imamoğlu,kişisel gelişim ve ilim merkezi'nin açılış törenine katıldı.

01 Kasım 2021 - 18:30

Muş İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU,Kişisel Gelişim ve İlim Merkezi'nin açılış törenine katıldı.

Törene,Muş İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU,İl Özel İdare Genel Sekreteri Şeyhmus YENTÜR, Rektörümüz Prof. Dr. Fethi Ahmet POLAT, ve vatandaşlar katıldı.

İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU yapmış olduğu konuşmada:Ülkemizin kalkınmasına; milli, ahlaki, dini, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan, geliştiren, vatanını ve milletini seven bir toplumun yetişmesine katkı sağlayacak eğitim ve kültür faaliyetlerinde bulunma misyonuyla yola çıkan İlim Merkezlerinin 1951 yılından beri Türkiye genelindeki şubeleri, öğrenci yurtları ve verdiği burslarıyla eğitim alanındaki çalışmalarını sürdürmeye devam ettiğini söyledi.

Yapılan duanın ardından Muş İl Mütfüsü Lütfü İMAMOĞLU, İl Özel İdare Genel Sekreteri Şeyhmus YENTÜR ve Rektörümüz Prof. Dr. Fethi Ahmet POLAT, Kişisel Gelişim ve İlim Merkezi'nin  açılışı gerçekleştirdiler.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı