Muş’ta 2023 Yılı Hac Eğitim Semineri Düzenlendi.

Muş'ta 2023 Yılı Hac Eğitim Semineri Düzenlendi.

2023 yılı hac eğitim semineri düzenlendi.

09 Mayıs 2023 - 18:30

Muş Müftülüğü tarafından Hac yolculuğu hazırlığı yapan hacı adaylarına Müftülük Konferans salonunda hac eğitim semineri düzenlendi.

Seminerin açış konuşmasını yapan Muş Müftüsü İbrahim Halil Demir "Kıymetli Hacı adayları sizler Allah'ın misafiri olmaya hazırlanıyorsunuz, İslam'ın beş şartından birisi olan hac ibadeti için gerekli hazırlıkları yaptınız, Bu kutsal yolculuk için sizlerin heyecanınızı gözlerinizden görebiliyorum. Sizlerin Hac farizasını yerine getirebilmesi için Diyanet İşleri Başkanlığımız, din görevlilerimiz, ekip personellerimiz, kafile başkanlarımız başta olmak üzere tüm görevlilerimiz çalışmalarına devam etmektedir. Sizler Yüce Rabbimizin beytine misafir olmak için niyetinizi aldınız, inşallah arafe günü vakfeye durarak hacı olmakta sizlere nasip olur. Bizlere de Kabe'de, Sefa ve Merve' de, Arafatta , Mina'da ve Müzdelife'de dua etmeyi unutmayın" dedi.

Seminer, İl Sağlık Müdürlüğü Toplum Sağlığı Merkezi Doktorlarının "Temel Sağlık Bilgileri" konusunda bilgilendirmeleri ve hacı adaylarının aşılanmalarıyla son buldu.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda