Muş’ta Bilecik Müftüsü Ali Erhun Ve Bingöl Müftüsü Mustafa...

Muş'ta Bilecik Müftüsü Ali Erhun Ve Bingöl Müftüsü Mustafa Topal, Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir'i Makamında Ziyaret Ettiler.

bilecik müftüsü ali erhun ve bingöl müftüsü mustafa topal, il müftümüz ibrahim halil demir'i makamında ziyaret ettiler.

26 Temmuz 2022 - 18:30

Bilecik Müftüsü Ali Erhun ve Bingöl Müftüsü Mustafa Topal, İl Müftümüz İbrahim Halil Demir'i makamında ziyaret ettiler.

İbrahim Halil Demir"Din adamlarımız, toplumu doğru yola yönlendiren büyüklerimizdir. Toplumumuzun ahlaki ve manevi değerlerinin yeşermesinde ve güçlenmesinde en büyük etken, kıymetli din görevlilerimizdir” dedi.

Karşılıklı görüş alışverişinin gerçekleştirildiği samimi sohbet sonrasında  İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, ziyaretlerinden dolayı Bilecik Müftüsü Ali Erhun ve Bingöl Müftüsü Mustafa Topal'a  teşekkür etti.

Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri