Muş’ta Din Görevlilerimiz Deprem Bölgesinde Yaraları Sarmaya...

Muş'ta Din Görevlilerimiz Deprem Bölgesinde Yaraları Sarmaya Devam Ediyor

din görevlilerimiz deprem bölgesinde yaraları sarmaya devam ediyor

09 Mart 2023 - 18:30

DİN GÖREVLİLERİMİZ DEPREM BÖLGESİNDE YARALARI SARMAYA DEVAM EDİYOR

Diyanet İşleri Başkanlığımızın koordinesinde Muş İl Müftümüz İbrahim Halil Demir başkanlığında, Muş'tan Adıyaman İline giden gönüllü ekiblerimiz manevi danışmanlık, imamet hizmeti, 4-6 Yaş Kuran Kursu, Kuran Eğitimi ve erzak dağıtımı gibi ihtiyaç alanlarında hizmet vermeye devam ediyor.

Bölgede bulunan görevlilerimiz bölgedeki depremzede vatandaşlara manevi danışmanlık hizmeti sunarak deprem mağduru bireylerin acılarını bir nebze olsun hafifletmeye çalışıyor.

Muş İl Müftüsü Demir, çadır kentte kurulan 4-6 yaş Kur’an Kursunu ziyaret ederek çocuklara yönelik etkinliğe katıldı, ardından Konteyner ve Çadır kentte yaşamlarını devam ettiren depremzede vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunan ve onların istek ve taleplerini dinleyen Muş İl Müftüsü Demir, yaşanan acı felaketin ilk gününden itibaren canla başla depremzedeler için çalışmalar yürüten gönüllülere ve çalışanlara kolaylıklar diledi.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda