Muş’ta Din Hizmetleri şube Müdürü ömer Sever, 4-6 Yaş...

Muş'ta Din Hizmetleri şube Müdürü ömer Sever, 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencilerinin Kur'an-ı Kerim'e Geçiş Merasimine Katıldı.

din hizmetleri şube müdürü ömer sever, 4-6 yaş kur'an kursu öğrencilerinin kur'an-ı kerim'e geçiş merasimine katıldı.

23 Mayıs 2022 - 18:30

Muş Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı Bal Peteği  4-6 Yaş Anaokulunda değerler eğitimi kapsamında, Muş İl Müftülüğü tarafından açılan 4-6 Yaş Kur'an Kursunda eğitim gören  8 öğrencimize Taç giyme ve Kur'an-ı Kerim'e geçme merasimi  düzenlendi.

4-6 yaş gurubu öğrencilerimizden 8 tanesi Elif Cüz-ü eğitimini tamamlayarak Kur'an-ı Kerim'e geçiş yaptılar. Çocuklarımızın bu mutlu günlerinde Kur'an Kursu hocaları tarafından Taç takma ve Kur'an-ı Kerim'e geçiş merasimi düzenlendi.

Programa Din Hizmetleri Şube Müdürü Ömer SEVER ,Eğitim Şefi Ziya KAYA, Murakıb Yılmaz YAYAN, Okul Müdiresi Seda AKSOY, Kurs hocalarI ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Merasim öncesi kısa bir konuşma yapan Din Hizmetleri Şube Müdürü Ömer SEVER ‘’ Kur'an okumak için öncelikle Elif-Ba'yı öğrenen minikler, azimli çalışmaları sonucunda Kur'an-ı Kerim okumaya geçti. Büyük başarı gösteren öğrencileri, velilerini ve kurs öğreticilerini kutluyorum." dedi.

Çocukların ahlaklı, erdemli ve adil bireyler olarak yetişmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Sever, gelecek nesillere güzel bir dünyayı miras bırakmanın ancak onları iyi yetiştirmekle mümkün olabileceğini kaydetti.

Şube Müdürünün konuşması sonrası oldukça heyecanlı ve neşeli olan küçük Kuran bülbülleri ile,  Okul Müdiresi ve Din Hizmetleri Şube Müdürümüz  birlikte pasta kestiler ve minik yavrularımıza çeşitli hediyeler takdim ettiler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması Düzenledi.
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması...