Muş’ta Diyanet Işleri Başkanlığı Insan Kaynakları Genel...

Muş'ta Diyanet Işleri Başkanlığı Insan Kaynakları Genel Müdürü Sayın Akif Pusmaz, Islami Ilimler Fakültesinde Gerçekleştirilen Konferansa Katıldı.

diyanet işleri başkanlığı insan kaynakları genel müdürü sayın akif pusmaz, islami ilimler fakültesinde gerçekleştirilen konferansa katıldı.

05 Ocak 2023 - 18:30

Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Sayın Akif Pusmaz, İslami İlimler Fakültesi konferans salonunda Muş il Müftülüğü personeli ile bir araya geldi. Konferansa Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri ve Müftülük personeli katıldı. Muş Alparslan Üniversitesi İmam Hatibi Ahmet Agit'in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda söz alan İl Müftümüz İbrahim Halil Demir'in irşat hizmetleri ile ilgili konuşmalarının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Sayın Akif Pusmaz, küresel dünyada müslümanın yeri ve 4-6 yaş grubu Kur'an Kursu hizmetlerinin önemine değindi. Personelin ihtiyaç ve sorularını cevaplamasının ardından toplu hatıra fotoğrafı çekilerek konferans sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması Düzenledi.
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması...