Muş’ta Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir, Tuba, Ensari Ve Salih...

Muş'ta Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir, Tuba, Ensari Ve Salih Muhlise çağlayan Camilerindeki Yaz Kur'an Kursu Açılış Programlarına Katıldı.

il müftümüz ibrahim halil demir, tuba, ensari ve salih muhlise çağlayan camilerindeki yaz kur'an kursu açılış programlarına katıldı.

27 Haziran 2022 - 18:30

İl Müftümüz İbrahim Halil DEMİR, Tuba, Ensari ve Salih Muhlise Çağlayan Camilerindeki Yaz Kur'an Kursu açılış programlarına katıldı.

Programda konuşan Demir, “Diyanet İşleri Başkanlığımız, İl ve İlçe Müftülüklerimiz olarak her yıl yaz aylarında evlatlarımızın bir taraftan Kur’an-ı Kerim öğrenmesi, diğer taraftan da dini ve ahlaki bilgilerle donanması için yaz Kur’an kursları gerçekleştiriyoruz. Bu yaz Kur’an kurslarımız 4-22 yaş aralığındaki çocuklarımızı ve gençlerimizi kapsıyor. Camilerimizde ve Kur’an kurslarımızın tamamında yaz kursları düzenliyoruz,  bu vesileyle yaz Kur’an kurslarımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu yaz kurslarında görev alan bütün hocalarımıza başarılar diliyorum. Yaz Kur’an kurslarımızda hizmet verdiğimiz çocuklarımıza ve gençlerimize başarılar diliyorum. Ailelerine de çocuklarını bizlere emanet ettikleri için teşekkür ediyorum dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...