Muş’ta Il Müftüsü Ibrahim Halil Demir Ayşe Memiş Yatılı...

Muş'ta Il Müftüsü Ibrahim Halil Demir Ayşe Memiş Yatılı Kız Kur'an Kursunu Ziyaret Etti

il müftüsü ibrahim halil demir ayşe memiş yatılı kız kur'an kursunu ziyaret etti

17 Ağustos 2022 - 18:30

İl Müftüsü İbrahim Halil DEMİR Ayşe Memiş Yatılı Kız Kur'an Kursunu ziyaret etti

Ayşe Memiş Yatılı Kız Kur'an Kursunu ziyaret eden Müftü Demir'e İl Müftü Yardımcısı Murat Karanci ve İl Vaizi Ömer Sever eşlik etti.

Müftü Demir, Kur'an Kursunda bulunan toplam 100 kız öğrenci ile bir araya gelip sohbet etti.

Müftü Demir, Kur'an Kursu Öğreticileri ile görüşüp kurs hakkında detaylı bilgi aldı. Daha sonra öğrencilerle beraber öğle yemeği yedi. Yemekten sonra yaptıkları hizmet sebebiyle kurs yöneticisi ve öğreticilerine teşekkür ederek kurstan ayrıldı.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda