Muş’ta Il Müftüsü Ibrahim Halil Demir, Danişment Gazi Erkek...

Muş'ta Il Müftüsü Ibrahim Halil Demir, Danişment Gazi Erkek öğrenci Yurdunda Gerçekleştirilen Programa Katıldı.

il müftüsü ibrahim halil demir, danişment gazi erkek öğrenci yurdunda gerçekleştirilen programa katıldı.

22 Aralık 2022 - 18:30

İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, Danişment Gazi Erkek Öğrenci Yurdunda gerçekleştirilen programa katıldı.

Programa Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Gençlik Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, Din Hizmetleri Uzmanı Lütfü Çobanoğlu ve öğrenciler katıldı.

Programda öğrencilere hitap eden İl Müftüsü Demir, "Kur'an-ı Kerim'i Öğrenmenin, Okumanın Fazileti ve Sevabı" konulu sohbet gerçekleştirdi.

İl Müftüsü Demir, sohbetin ardından yetkililerden yurdun genel durumuyla ilgili bilgi aldı.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu