Muş’ta "çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip...

Muş'ta "çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip çıkıyorum'' Projesi Kapsamında, Namık Kemal Yatılı Bölge Ortaokulu, Il Müftüsü Ibrahim Halil Demir'i Makamında Ziyaret Etti.

"çevreme duyarlıyım değerlerime sahip çıkıyorum'' projesi kapsamında, namık kemal yatılı bölge ortaokulu, il müftüsü ibrahim halil demir'i makamında ziyaret etti.

10 Kasım 2022 - 18:30

Millî Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı iş birliğinde öğrencilere yönelik "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum'' projesi kapsamında Namık Kemal Yatılı Bölge Ortaokulu Öğrencileri ve Öğretmenleri, Din Hizmetleri Uzmanı Yasin Güler ve Din Kültürü Öğretmeni Yasemin Acar, İl Müftüsü İbrahim Halil Demir'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan İl Müftüsü Demir: "Projenin amacı; çağın becerileriyle donanmış, bu beceriyi insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerleriyle yaşantısını inşa etmiş, aklıselim, kalbiselim, tarihiyle ve değerleriyle barışık bireyler yetişmesine katkı sunmaktır"dedi.

Samimi ortamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Müftüsü Demir, Namık Kemal Yatılı Bölge Ortaokulu Öğrencilerine, Din Hizmetleri Uzmanı Yasin Güler ve Din Kültürü Öğretmeni Yasemin Acar'a teşekkür etti.

Ziyaret, İl Müftüsü Demir'in öğrencilere Diyanet Çocuk dergisi hediye etmesi ve toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda