Muş’ta Tatvan Ilçe Müftüsü Zahit Demirel’den Il Müftümüz...

Muş'ta Tatvan Ilçe Müftüsü Zahit Demirel'den Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir'e Hayırlı Olsun Ziyareti.

tatvan ilçe müftüsü zahit demirel'den il müftümüz ibrahim halil demir'e hayırlı olsun ziyareti.

23 Haziran 2022 - 18:30

Tatvan İlçe Müftüsü Zahit DEMİREL, İl Müftümüz İbrahim Halil DEMİR'i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ortak amaçlarının vatandaşa hizmet olduğunu dile getiren İl Müftümüz Demir, '' Bizler uyum içerisinde vatandaşımıza hizmet ulaştırmaya, halkımızın çeşitli konulardaki ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Bu manada kurumlar arasında işbirliği son derece önemli. Nihayetinde hepimizin amacı vatandaşlarımıza hizmet etmek” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getir İbrahim Halil Demir, Tatvan İlçe Müftüsü Zahit Demirel'e  teşekkür etti.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”