Muş’ta Umre Semineri Düzenlendi.

Muş'ta Umre Semineri Düzenlendi.

umre semineri düzenlendi.

29 Aralık 2022 - 18:30

Muş İl Müftülüğünce Diyanet İşleri Başkanlığı umre organizasyonu ile kutsal topraklara gidecek vatandaşlara yönelik umre semineri düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı 2022-2023 yılı umre organizasyonu ile Muş’tan umreye gidecek olan vatandaşlar için İl Müftülüğümüz tarafından "Umre Yolcularını Bilgilendirme Semineri” düzenlendi.

İl Müftülüğü tarafından, Ocak ayı içerisinde umreye gidecek olan umre yolcularına yönelik düzenlenen seminer 28/12/2022 Çarşamba günü saat 08.00-12.10 arasında İl Müftülüğü Konferans Salonunda yapıldı. Seminere İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, Müftü Yardımcısı Murat Karanci, Din Görevlisi Mahfuz Ural, Hac ve Umre Büro Personeli Abdullah Taş ve umreye gidecek olan vatandaşlar katıldı.

İl Müftüsü İbrahim Halil Demir  tarafından umre yolcularına, umrenin hikmeti ve umredeki sembollerin anlamı ve umre ibadetinin gereği olarak bir arada yaşama bilinci konularında seminere katılanlara bilgiler verdi. Demir konuşmasında “ Kutsal bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Rabbim , ibadetlerinizi makbul eylesin. Allah, kutsal beldelerin feyzinden bereketinden istifade etmeyi nasip etsin. Yaptığınız amelleri bozacak veya sevabını azaltacak bir duruma fırsat vermemek için umre ibadetinin nasıl yapılacağını öğrenmeye çalışalım. İl Müftülüğümüz olarak sizlere bu konuda faydalı olması için seminerler düzenliyoruz. Bu seminerin faydalı olmasını temenni ediyorum'' dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...