Nevşehir’de Diriliş Kız Anadolu Imam Hatip Lisesi...

Nevşehir'de Diriliş Kız Anadolu Imam Hatip Lisesi öğrencilerinden Il Müftülüğüne Ziyaret

diriliş kız anadolu imam hatip lisesi öğrencilerinden il müftülüğüne ziyaret

30 Kasım 2018 - 18:35

Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi müdür ve öğrencileri Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla yapılan etkinliklerin bilgi paylaşımı ve okul öğrencilerinin Kur´an-ı Kerim kıraatlerinin iyileştirilmesi, ses ve nefes eğitimlerinin geliştirilmesi nedeniyle İl Müftü Yardımcıları Yaşar Balat ve Nurcan Solak’ı makamında ziyaret ettiler. Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin Kur´an-ı Kerim kıraatlerinin iyileştirilmesi ses ve nefes eğitimlerinin geliştirilmesi hususunda Okul yönetimiyle aktif işbirliği içende olunacağını belirten Yaşar Bolat ve Nurcan Solak, ziyaretten çok memnun olduklarını belirterek, Okul Müdür Yardımcısı Kübra Doğan Soylu ve Meslek Dersleri Öğretmeni Osman Çakır ile öğrencilere teşekkür ettiler.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri