Nevşehir’de Diyanet Işleri Başkanlığı 2022-2023 Umre...

Nevşehir'de Diyanet Işleri Başkanlığı 2022-2023 Umre Organizasyonunda Görevlendirileceklerin Seçimi Için Sözlü Sınav/ Mülakat Başladı...

diyanet işleri başkanlığı 2022-2023 umre organizasyonunda görevlendirileceklerin seçimi için sözlü sınav/ mülakat başladı...

24 Ağustos 2022 - 18:35

Umre ibadeti için Suudi Arabistan’a gidecek vatandaşlarımızın ibadetlerini sağlık, güvenlik ve huzur içerisinde yerine getirilebilmeleri için organizasyonda görevlendirilecek personelimize önemli görev ve sorumluluk düşmektedir. Bu itibarla; umre yolcularına hizmet vermek üzere organizasyonun her kademesinde ehliyet ve liyakat sahibi personelin görevlendirilmesi büyük önem arz etmektedir.

Bu kapsamda görevli olarak seçilecek olan personele yönelik sözlü sınav /  mülakat bölgelerinden biri olarak belirlenen Nevşehir’de bugün sözlü sınav/ mülakat yapıldı.

2022-2023 Umre Organizasyonunda görev almak isteyip mülakata katılmaya hak kazananlar için İl Müftülüğü ek hizmet binasında saat 09.00 itibariyle başlayan sınava ilimizden ve çevre illerden gelen görevliler katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret