Nevşehir’de Diyanet Tv Hutbe Ve Cuma Namazını Canlı Olarak...

Nevşehir'de Diyanet Tv Hutbe Ve Cuma Namazını Canlı Olarak Ekranlara Taşıyor

diyanet tv hutbe ve cuma namazını canlı olarak ekranlara taşıyor

07 Mart 2020 - 18:36

Diyanet İşleri Başkanlığımızın yayın organı olan Diyanet TV hutbe ve Cuma namazını canlı olarak ekranlara taşıyor.

2012 yılının Ramazan ayında yayın hayatına başlayan Diyanet TV, kurulduğu tarihten bu yana yayınlarında içerik ve kaliteyi sürekli artırdı.

Diyanet TV, ilkeli ve tüm insanları kuşatan yayıncılık anlayışıyla doğru dini bilgiyi en ehliyetli kişilerle Müslümanlara ulaştırmayı, daha büyük bir inanç ve iradeyle sürdürerek, Dünya Müslümanlarının da ihtiyaçlarına dönük olarak, daha etkili programlarla, kardeşlik, dayanışma, birlik ve barış mesajlarını taşımaya devam ediyor.

Radyo ve televizyon yayınlarında hızla büyük aşamalar kaydeden Diyanet İşleri Başkanlığı, hutbe ve Cuma namazını canlı olarak ekranlara taşıyarak Cuma hutbelerini evlerinde ve iş yerlerinde kadınların izlemesine imkan sağlıyor.

Cuma namazının şartlarından biri olan hutbe camiye gelen tüm kardeşlerimiz tarafından ilgiyle izlenmekte ve haftanın önemli herhangi bir konusunda yeterli bilgiye ulaşmaktadırlar.

Günümüzde kadın din kardeşlerimiz arasında Cuma namazına gitmek yaygın olmadığından evlerde öğle namazı kılmaktadırlar.

Tavsiyemiz, onların da müsait olan camilere gidip hem vaaz ve nasihati dinlemeleri hem de Cuma namazını cemaatle kılmaları yönündedir.

Cuma namazına gelemeyen hanım kardeşlerimiz, yaşlı, hasta ve engelli vatandaşlarımız, özenle hazırlanan ve önemli konuları kapsayan bu hutbelerden istifade edebilmek için her Cuma namazı vaktinde canlı olarak yayınlanan cuma hutbesini Diyanet TV’den izleyebilirler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”