Nevşehir’de “sabah Namazı Gençlik Buluşması Ve Hatim...

Nevşehir'de “sabah Namazı Gençlik Buluşması Ve Hatim Duası” Programlarına Yoğun Ilgi

“sabah namazı gençlik buluşması ve hatim duası” programlarına yoğun ilgi

04 Aralık 2018 - 18:33

Nevşehir’de geleneksel hale gelen Sabah Namazı Hatim Merasimleri coşkuyla devam etmektedir. Kurşunlu Camii’nin bakım onarıma alınması nedeniyle Alibey Camii’nde yapılan sabah namazı gençlik buluşmasına ilaveten sırasıyla Lale Camii’nde, Bekir Efendi Camii’nde ve Selahaddin Eyyubi Camii’nde “Sabah Namazı Buluşması ve Hatim Merasimi” icra edildi.

Merasimlere katılan ve dualarını yapan İl Müftüsü Öztürk; “Bu güzel geleneğin devam etmesi için gayret göstermeliyiz, okuduğumuz Kur’an’ın ahlakıyla ahlaklanmaya da özen göstermeliyiz, kıldığımız sabah namazının sevabını kazanmakla beraber eserini gün boyu hayatımıza yansıtmalıyız. Zira namaz insanı kötülüklerden alıkoyar” dedi.

İl Müftüsü Yakup Öztürk, sabahın bu bereketli saatinde camiyi dolduran cemaat ile gençliği temsilen katılan kız ve erkek öğrencilerimizi tebrik ederek teşekkür etti. Programlarda cami çıkışında hayırsever vatandaşlar tarafından, çeşitli ikramlar yapıldı.

Nevşehir İl Müftülüğünün organizesi ile gerçekleşen, manevi atmosferin teneffüs edildiği etkinlikten, gösterilen ilgi ve alakadan çok memnun kalan vatandaşlar Müftülüğümüze teşekkür ederek bu gibi etkinliklerin sık sık tekrarlanmasını istediler.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret