Nevşehir Ilçe Müftüleri Toplantısı Avanos Ilçesinde Yapıldı

nevşehir ilçe müftüleri toplantısı avanos ilçesinde yapıldı

06 Aralık 2018 - 18:35

2018 yılının aralık ayı İlçe Müftüleri Toplantısı İl Müftüsü Yakup Öztürk’ün başkanlığında Avanos İlçesinde yapıldı.

Toplantıya, İl Müftü Yardımcıları Yaşar Bolat, Nazım Haksever, Dr. Ahmet Özvarinli, Avanos İlçe Müftüsü Mehmet Fidan, Acıgöl İlçe Müftüsü Tahsin Mutlu, Derinkuyu İlçe Müftüsü Selami Kurt, Gülşehir İlçe Müftüsü Talat İlbahar, Kozaklı İlçe Müftüsü Yusuf Uzun ve Ürgüp İlçe Müftüsü Abdül Muhammed Çınar katıldı.

Toplantıda, kasım ayında yapılan “Mevlid-i Nebi Haftası” etkinlikleri değerlendirilerek aralık ayında yapılacak etkinliklerin planlaması yapıldı.

Toplantıda il ve ilçeler arasındaki diyalog ve hizmet akışının daha verimli sürdürülmesi noktasında ilçe müftüleri görüş ve düşüncelerini dile getirdiler.

Toplantın son bölümüne katılan Avanos Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç, İl ve İlçe Müftülerini Avanos’ta ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getirerek teşekkür etti.

İl Müftüsü Yakup Öztürk, katılımlarından dolayı Avanos Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç’e ve ilçe müftülerine teşekkür etti.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda