Nevşehir Müftülüğü Vaaz Irşat Ekibi Ramazana Hazır

nevşehir müftülüğü vaaz irşat ekibi ramazana hazır

07 Mayıs 2019 - 18:36

2019 Yılı Mayıs ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Ramazan ayı vaaz ve irşat programlarını görüşmek ve planlamak üzere İl Müftü Vekili Nazım Haksever’in başkanlığında İl Müftülüğü Hacı Pembe Avlanmaz Kur’an İlimleri Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya, İl Müftü Yardımcıları Yaşar Bolat ve Dr. Ahmet Özvarinli, Avanos İlçe Müftüsü Mehmet Fidan, Acıgöl İlçe Müftüsü Tahsin Mutlu, Derinkuyu İlçe Müftüsü Selami Kurt, Gülşehir İlçe Müftüsü Talat İlbahar, Hacıbektaş İlçe Müftüsü Mustafa Bahacan, Kozaklı İlçe Müftüsü Yusuf Uzun ve Ürgüp İlçe Müftüsü Abdül Muhammed Çınar ile İl Müftülüğü Vaaz İrşat Ekibinde bulunan Mehmet Avlanmaz İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İbrahim Başaran ve Meslek Dersleri Öğretmenleri Mehmet Şentürk ve Ahmet Çelebi, Emekli Müftü Orhan Tosun,  Emekli Din görevlileri Cemil Usta ve Mehmet Yazgı, Emekli Öğretmen Mesut Özdemir, Emekli Kur’an kursu Öğretmeni Yaşar Ermiş ve Nevşehir İl Müftülüğü Vaizleri katıldı.

Toplantıda, “Ramazan Ayı Vaaz Hizmetleri” ele alındı. Nisan ayında yapılan etkinlikler değerlendirilerek Mayıs ayında yapılacak etkinliklerin planlaması yapıldı.

İl Müftü Yardımcısı Nazım Haksever, katılımlarından dolayı ilçe müftülerine ve vaaz irşat ekibine teşekkür etti.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte “tecrübe Paylaşım Toplantısı” Gerçekleştirildi
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte...