Niğde Müftülüğü Camiler Ve Din Görevlileri Haftası...

Niğde Müftülüğü Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Program Düzenlendi.

camiler ve din görevlileri haftası münasebetiyle program düzenlendi.

12 Ekim 2018 - 13:57

04.10.2018 Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle program düzenlendi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle 03 Ekim 2018 Çarşamba günü saat 11:00’da Beykoz lokantasında, Din görevlilerimiz, Kuran Kursu Öğreticileri, Müftülük Personeli ve emekli Din Görevlilerimize yemek ikram edildi.

Aynı gün saat 14:00’da Kültür Merkezi Konferans Salonunda Panel düzenlendi. Panel Kığılı Camii Müezzin Kayyımı Muharrem ÜÇER’in sela okuması, Çifte Minareli Camii Müezzin Kayyımı İbrahim ERKILINÇ’ın ezan okuması ve Sungurbey Camii Müezzin Kayyımı Ümit BULCUM’un Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Diyanet İşleri Başkanlığının hazırlamış olduğu sinevizyon gösterimi yapıldı.

Panelin açılış konuşmasını İl Müftümüz Alaaddin GÜRPINAR yaptı, ardından Belediye Başkanımız Rifat ÖZKAN’ın selamlama konuşmaları ve Vali Yardımcımız Sayın Cemil KILINÇ’ın konuşmalarına müteakiben panele başlandı.

İl Müftümüz Alaaddin GÜRPINAR’ın Moderatörlüğünde başlayan panel, NÖHÜ İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Aslan KARAOĞLAN, Dr. Mehmet KOÇ ve İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyit AVCI’nın konuşmalarının sonunda 26 görevlimize başarı belgesi takdim edildi. Görevlilerimizin başarı belgelerini Vali Yardımcımız Sayın Cemil KILINÇ bey takdim ettiler.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”