Ordu’da Din Görevlileri Arası “kur’an-ı Kerim’i Güzel...

Ordu'da Din Görevlileri Arası “kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma” Yarışması Il Finali Yapıldı

din görevlileri arası “kur'an-ı kerim'i güzel okuma” yarışması il finali yapıldı

25 Nisan 2019 - 18:47

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalardan erkek görevliler arası “Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma” yarışması il finali yapıldı.

Diyanet İşleri başkanlığınca Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde her sene Diyanet personelinin mesleki ve kişisel yönden kendilerini geliştirmelerini, planlı çalışma alışkanlığı kazanmalarını, hizmet aşkı ve heyecanını kaybetmeden görevlerini cesaretle icra etmelerini ve hizmet süresince kendilerine güven duymalarını sağlamak amacıyla çeşitli yarışmalar düzenlenmektedir.

Bu çerçevede 2019 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Kur’an kursu öğreticisi, imam-hatip ve müezzin-kayyım unvanlarında görev yapan erkek personel arasında düzenlenen ve ilçe birincilerinin katıldığı “Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma” yarışması il finali gerçekleştirildi.

Yapılan yarışma sonucunda, Altınordu ilçesi Karaca Ömer Mahallesi Hz. Ömer Cami din görevlisi Abdülkerim Şahin Ordu il birincisi oldu.

Yarışmada Çaybaşı ilçesi görevlilerinden Yusuf Kermen ikinci olurken, Ünye İlçesi görevlilerinden Osman Nuri Öztürk ise üçüncü oldu.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı