Ordu’da Emektar Emekli Din Görevlilerimize Yönelik Program...

Ordu'da Emektar Emekli Din Görevlilerimize Yönelik Program Düzenlendi

emektar emekli din görevlilerimize yönelik program düzenlendi

05 Ekim 2022 - 18:45

İl Müftümüz Dr. İsmail ÇİÇEK, Altınordu İlçe Müftülüğümüz tarafından "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde görev yapmış olan Emektar Emekli Din Görevlilerimize yönelik düzenlenen programa katıldı.

İl Müftüsü Çiçek, Başkanlığımıza hizmet etmiş olan zorluklara karşı görevlerini ifa ederek emekliye ayrılan din görevlisi hocalarımıza bundan sonraki hayatlarında Yüce Allah'tan sağlık, huzur ve mutluluk dileyerek bu programın düzenlenmesinde emeği geçen Altınordu İlçe Müftümüz Abdullah Söylemez ve Müftülük personellerimize teşekkür etti.

Altınordu İlçe Müftümüz Abdullah Söylemez ise, bu mutlu günde bizleri onare ederek programa teşrif eden başta İl Müftümüz Dr. İsmail Çiçek olmak üzere, emektar din görevlilerimize herbirisine ayrı ayrı teşekkür ederim dedi.

Program emekliye ayrılan hocalarımızın duygu ve düşüncelerinin ardından yapılan ikramla sona erdi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret