Ordu’da şehitlerimiz Dualarla YÂd Edildi

Ordu'da şehitlerimiz Dualarla YÂd Edildi

şehitlerimiz dualarla yÂd edildi

13 Temmuz 2019 - 18:46

Bugün Cuma namazı öncesi Ordu il genelindeki tüm camilerimizde “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” programları çerçevesinde şehitlerimiz dualarla yâd edildi.

Cuma namazı öncesi Kur’an-ı kerim tilaveti ile başlayan şehitleri anma programları, tekbirler ve dualarla devam etti.

İl Müftü Yardımcısı ve İl Müftü Vekili Cemal Uzun Gülyalı ilçesinde şehitlerimiz için düzenlenen programlara katıldı. İlk olarak Gülyalı merkez Camiinde devam eden Yaz Kur’an Kursunu ziyaret eden Uzun, öğrenciler ve hocaları tarafından şehitler için okunan Kur’an-ı kerim ve duaya iştirak etti.

Müftü Vekili Uzun, “15 Temmuz’u Anmak, İhaneti Anlamak” konulu Hutbe İrad Etti.

Gülyalı merkez Camiinde Cuma namazı öncesi Müftü Vekili Cemal Uzun ve görevlilerce şehitlerimiz için Kur’an-ı kerim tilavet edildi. İl Müftü Vekili Cemal Uzun duadan önce yaptığı konuşmada “15 Temmuz milletimizin istiklal ve istikbaline kasteden hain teröristlerin vatanımızı işgal girişimidir. Fetö, asla bir dini yapı değil aksine yüce dinimizi istismar eden hain bir şebeke bir terör örgütüdür.” dedi. Şehitlerimize ithafen okunan hatimlerin duası Müftü Cemal Uzun tarafından yapıldı.

İl Müftü Vekili Cemal Uzun Gülyalı merkez Camiinde, Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan ve bugün ülke genelinde bulunan tüm camilerimizde okunan “15 Temmuz’u Anmak, İhaneti Anlamak” konulu hutbe irad etti.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda