Ordu Müftülüğü’nde Cübbe Töreni Diyanet Işleri Başkanı...

Ordu Müftülüğü'nde Cübbe Töreni Diyanet Işleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ordu Müftüsü Dr. Ismail çiçek’e Cübbesini Giydirdi.

ordu müftülüğü'nde cübbe töreni diyanet işleri başkanı prof. dr. ali erbaş, ordu müftüsü dr. ismail çiçek’e cübbesini giydirdi.

01 Eylül 2020 - 18:45

ORDU MÜFTÜLÜĞÜ'NDE CÜBBE TÖRENİ
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ordu Müftüsü Dr. İsmail ÇİÇEK’e cübbesini giydirdi.

Ordu İl Müftülüğü Hizmet binasında cübbe töreni düzenlendi. Törene Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ak parti Ordu Milletvekili Ergün TAŞCI,Ordu Valisi Tuncay SONEL,Ordu Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Ali AKDOĞAN, Kabadüz ilçe Belediye Başkanı Yener KAYA Ordu İl Müftüsü Dr. İsmail ÇİÇEK  ve İl Müftülük personeli katıldı.Erbaş, düzenlenen törende cübbeyi, Dr. İsmail ÇİÇEK’e giydirdi. Başkan Erbaş yaptığı konuşmada bir önceki görev yeri olan Mardin ilinde özellikle üniversite öğrencilerine yönelik çalışmaları ile bölge gençlerinin üzerinde olumlu izler bırakan, hayırhane çalışmalarıyla ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldüren, 4-6 yaş Kur’an Kurslarını yaygınlaştırarak bölgede olumlu izler bırakan Müftü İsmail ÇİÇEK’e yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum diyerek sözlerini noktaladı.Tören çiçek sunumu ile sona erdi.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”