Osmaniye’de ’ çanakkale şehitlerine ’ şiir Yarışması

Osmaniye'de ' çanakkale şehitlerine ' şiir Yarışması

' çanakkale şehitlerine ' şiir yarışması

15 Mart 2019 - 18:47

Diyanet İşleri Başkanlığımızın  "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi "  faaliyetleri kapsamında, İlimiz Müftülüğünce  "Milletin Sesi Mehmet Akif" teması ile Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un "Çanakkale Şehitlerine" isimli şiirini okuma yarışması İl Merkezindeki lise öğrencileri arasında Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde yapıldı.

İl Müftüsü Ali Rıza TAHİROĞLU'nun başkanlığındaki komisyonun değerlendirmesi sonucu İl merkezindeki liselerden başvuru yapan 21 öğrenci arasında Hasan Aybaba Anadolu Lisesi Öğrencisi Baturalp GÜNER birinci, Şehit Mehmet Karacatilki Anadolu İmam-Hatip Lisesi Öğrencisi Abdullah Talha ELA İkinci, TOBB Osmaniye Fen Lisesi Öğrencisi Liva Nur ÖRTLEK Üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...