Osmaniye’de Bestami Aksu Erkek Yatılı Kur’an Kursunda...

Osmaniye'de Bestami Aksu Erkek Yatılı Kur'an Kursunda Hafızlık Töreni

bestami aksu erkek yatılı kur'an kursunda hafızlık töreni

04 Kasım 2022 - 18:50

Bestami Aksu Erkek Yatılı Kur'an Kursunda Hafızlığını tamamlayan 3 Hafız için tören düzenlendi. İl Müftüsü Ali Çakmak, Müftü Yardımcıları Alaaddin Hançer ve Berrin Erdoğan, Şehit Hüseyin Cengiz Hafızlık Proje İ.H.O Müdürü Osman Uyduran, Dernek Başkanı Faruk Sağır ve çok sayıda veli katıldı.

Hafızların Kur'an tilavetiyle başlayan törende kısa bir konuşma yapan kurs yöneticisi İlhan Yalçın, "Kur'an eğitiminin çok hassas bir konu olduğunu ve bu milletin evlatlarının kuranla buluşmasının önemli olduğunu belirterek katılan herkese teşekkür etti."

İl Müftüsü Ali Çakmak ise kendisinin de hafız olduğunu, bu sebeple talebeleri çok iyi anladığını ifade ederek hafızlığın çok kutsal bir mertebe olduğunu dile getirdi. Çakmak , "Bestami Aksu Erkek Yatılı Kur'an Kurs binasının yapımına ve yaşatılmasına katkı sunan herkese, görev yapan hocalara ve emeği geçenlere teşekkür ederek hangi konuda ihtiyaç duyulursa müftülük olarak her zaman hazır olduklarını ifade etti."

Törenin sonunda hafızlığını tamamlayan Hamit Eren Yarar, Muhittin Derviş, Numan Hurman isimli öğrencilere altın ve farklı hediyeler takdim edildi. Talebelerin hediyelerin aileleri tarafından takdim edilirken duygulu anlar yaşandı. Tören ikramlarla sona erdi


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda