Osmaniye’de “cami, çocuk Ve Aile Buluşması” Programı...

Osmaniye'de “cami, çocuk Ve Aile Buluşması” Programı Gerçekleştirildi

“cami, çocuk ve aile buluşması” programı gerçekleştirildi

29 Temmuz 2019 - 18:51

Diyanet İşleri Başkanlığımızca camilerde sunulan din hizmetlerinden toplumun tüm kesimlerinin istifade etmesi amacıyla İl Müftülüğümüzce “Cami, Çocuk ve Aile Buluşmaları” programı gerçekleştirildi.

İlimiz Zafer Camiinde gerçekleştirilen programa İl Müftü Vekili  Ahmet DEMİRER, yaz Kuran kursu öğrencileri, aileleri ve görevlilerimiz katıldı.

Envar’ul Hamit Camii Müezzin Kayyımı Yunus ÖNAT’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda İl Müftü Vekili Ahmet DEMİRER yapmış olduğu konuşmada “Cami, Çocuk ve Aile buluşması programları vesilesiyle tüm ailelere ve çocuklara Haydi Ailece Camiye çağrısı yaptık. Çocuklarımızda cami ve namaz sevgisinin oluşması amacıyla gerçekleştirdiğimiz programımıza katılan tüm ailelere ve çocuklarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından okunan kaside/ilahilerin ardından yapılan dua ile program sona erdi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret