Osmaniye’de “engelliler Haftası” Iftar Programı

Osmaniye'de “engelliler Haftası” Iftar Programı

“engelliler haftası” iftar programı

15 Mayıs 2019 - 11:44

Osmaniye İl Müftülüğü  ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında iftar programı düzenledi.

İftar öncesi başlayan programın açılışında, engelli öğrencilerimiz Halil İbrahim CURA, Yurdagül ALTUN Kur’an-ı Kerim okudular. Derya ÜNALDI adlı öğrencimiz işaret diliyle okunan ayetlerin mealini verdi.  Engelli öğrencilerimiz programın devamında  ilahi-kaside okudular ve mehter gösterisi yaptılar. İl Müftüsü Ali Rıza TAHİROĞLU’nun iftar sonrası yapmış olduğu yemek duası ile program sona erdi.

İftar programına engelli öğrencilerimiz ve aileleri, Vali Yardımcısı Metin ESEN, İl Müftüsü Ali Rıza TAHİROĞLU, Garnizon Komutanı Albay Emin Yılmaz SANCAKTAR, İl Jandarma Komutanı Albay Tamer BİLACAN, S.G.K. İl Müdürü Mücahit ÇELİK, İşkur İl Müdürü Ahmet ALTUNKAYNAK, Gençlik ve Spor İl  Müdürü Mustafa LOĞOĞLU katıldılar.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı