Osmaniye’de Envar-ül Hamit Camiinde Vekaletle Kurban Organizasyonu...

Osmaniye'de Envar-ül Hamit Camiinde Vekaletle Kurban Organizasyonu Bağış Standı Açıldı

envar-ül hamit camiinde vekaletle kurban organizasyonu bağış standı açıldı

27 Temmuz 2019 - 18:51

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen “2019 Yılı Vekâletle Kurban Organizasyonu” kapsamında İl Müftülüğümüz ve TDV Osmaniye şubesince Envar-ül Hamit camiinde, Kurban Bağış Standı açıldı.

Vekaletle Kuban Organizasyonun halkımıza duyurulması ve kurban bağışında bulunacak vatandaşlarımıza daha kolay ulaşılabilmesi için, açılan Kurban Bağış Standımız arafe gününe kadar  hizmet verecektir.

Ayrıca Envar-ül Hamit Caminin yanı sıra Cumhuriyet Meydanı, Müftülük civarı, Avm civarı ve Karaoğlanoğlu parkında Kurban Bağış Standı açılması planlanmaktadır.

Vekaletle Kurban Bağışı yapmak için Müftülüğümüze gelemeyen vatandaşlarımız İl Müftülüğü ve TDV Osmaniye Şubesi görevlilerimizce evlerinde ziyaret edilerek bağışları kabul edilmektedir.  Bu kapsamda Ramazan BEYAZIT ve Cennet BEYAZIT isimli hayırseverlerimizin 2 adet kurban bağışı evlerine ziyaret edilerek teslim alındı.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı