Osmaniye’de Ergenlik Psikolojisi Ve Yaklaşımlar Semineri

Osmaniye'de Ergenlik Psikolojisi Ve Yaklaşımlar Semineri

ergenlik psikolojisi ve yaklaşımlar semineri

15 Ocak 2019 - 18:51

İl Müftülüğümüzün Gençliğe Değer Projesi kapsamında “Ergenlik Psikolojisi ve Yaklaşımlar, Dezavantajlı Gençlere Yönelik İletişim” konulu eğitim semineri sabah saat 09.30 da Erkek görevlilere Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde, Bayan görevlilere ise saat 13.30 da Müftülük Konferans salonunda İl Müftümüz Ali Rıza TAHİROĞLU, İl Müftü Yardımcılarımız, Şube Müdürlerimiz ve diğer personellerimizin yoğun katılımı ile yapıldı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Psikolojik Danışmanı Zeliha TOPRAK “Ergenlik Psikolojisi ve Yaklaşımlar, Dezavantajlı Gençlere Yönelik İletişim ,Ergenlik, Fiziksel, Sosyal ve Duygusal Değişim, Aile İle İlişkiler, İletişim Engelleri, Mahremiyet ve Duygusal Sınır, Engelli Gençler ve Bağımlılık” konularındaki sunumu ile sona erdi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu