Osmaniye’de Final öncesi Ders çalışma Kampı

Osmaniye'de Final öncesi Ders çalışma Kampı

final öncesi ders çalışma kampı

28 Aralık 2022 - 18:50

Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı Osmaniye Kız Yurdu ve Kayı Boyu Kız Yurdu öğrencileri final öncesi Osmaniye İl Müftülüğünün 2022'nin başlarında hizmete açtığı Gençlik Merkezinde, KYK'da görevli manevi danışmanlar Pınar İmrağ ve Emine Karagöz koordinesinde üç günlük kampa girdiler.

Öğrencilere Türkiye Diyanet Vakfı tarafından çay, kahve ve öğle yemeği ikram edilen kamp, sabah 09.00'dan 16.00'a kadar devam ediyor.

Bir aile sıcaklığı içerisinde ders çalışma imkanı bulan öğrenciler kamp vesilesi ile zamanlarını daha verimli bir şekilde kullanma fırsatı yakalıyorlar. Kampa katılan Öğrenciler kendileri için sıcak bir ortam hazırlayan ve final döneminde kendilerini yalnız bırakmayan İl Müftülüğüne teşekkür ettiler ve bu tür kampların devam etmesini istediler.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Şanlıurfa'da Hacı Adaylarına Yönelik Kabe Maketli Seminer Düzenlendi
Şanlıurfa'da Hacı Adaylarına Yönelik Kabe Maketli Seminer...