Osmaniye’de Görme Engelli Hafız Oldu

Osmaniye'de Görme Engelli Hafız Oldu

görme engelli hafız oldu

24 Mayıs 2022 - 18:50

Osmaniye İl Müftülüğ Kur'an Kursu Öğreticisi Fatma Kaygısız Akgün tarafından hafızlık eğitimi verilen Zafer Camii Kur’an Kursu Öğrencisi görme engelli Maide Ferdane KÖNEZ'in hafızlık merasiminde duygu dolu anlar yaşandı.


İl Müftüsü Ali Çakmak tarafından hediye takdimi yapılan törene öğrencimizin ailesi ve diğer engelli öğrencilerimiz de Engelli koordinatörü eşliğinde katıldılar.


Şehit Hüseyin Cengiz Kur’an Kursunda yapılan programda Maide Ferdane Könez “ Hafızlık yolculuğumda aynı bir kuş misali, kuş kanatsız nasıl uçamaz! Bir kanadımda hocalarım, bir kanadımda da ailem bütün arkadaşlarım, akrabalarım, büyüklerim ve dostlarım vardı. Hepsinden Rabbim razı olsun, geçmişlerini affetsin geleceklerini salihlerden eylesin” sözleri ile duygularını ifade etti. 
Merasime ev sahipliği yapan Şehit Hüseyin Cengiz Kur'an Kursunda eğitim gören minik hafızlar da bu heyecana ortak oldular.


"Hafızlığa yok engel yeter ki sen de gel" sloganıyla çıktığımız bu yolda hafızımızın bir çok kişiye ilham kaynağı olacağını temenni ediyoruz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu
Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı