Osmaniye’de Hafızlara Belge Takdimi

Osmaniye'de Hafızlara Belge Takdimi

hafızlara belge takdimi

09 Temmuz 2021 - 18:50

Osmaniye Müftülüğüne bağlı hafızlık eğitimi veren Gülistan Kur'an Kursunda mezun olan öğrenciler ve hazırlıktan hafızlığa geçen öğrenciler için program düzenlendi.

Küçük semazenlerin de yer aldığı programda hafızlık sınavını kazanan hafızlara belge ve hediyeler takdim edildi.

İl Müftü Yardımcısı Berrin Erdoğan "Hafızlarımızın yetişmesinde emekleri olan hocalarımıza, ailelerine ve bu kurslarımıza destek olan hayırseverlere teşekkür ediyorum. Burada hafızlığa yeni başlayan öğrencilerimiz, gayret ve sabırla hafız olan kardeşlerini örnek alacaklardır. Rabbim bu hayırlı yolda hepsinin yardımcısı olsun" diyerek öğrencilerimizi tebrik etti.  Annelerinin duygu dolu anlar yaşadığı program, eğlenceli yarışmalarla sona erdi.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı