Osmaniye’de Il Müftümüz Ali Rıza Tahiroğlu Için Veda...

Osmaniye'de Il Müftümüz Ali Rıza Tahiroğlu Için Veda Programı Düzenlendi

il müftümüz ali rıza tahiroğlu için veda programı düzenlendi

31 Mart 2021 - 18:50

 17 Ocak 2017 tarihinden bu yana Osmaniye İl Müftüsü olarak görev yapan Ali Rıza Tahiroğlu’nun, Bolu İl Müftüsü olarak atanması sebebiyle; Zafer Camii’nde veda programı düzenlendi.

 Corona Virüs terbilerine ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenen veda programın sunumu İl Müftü Yardımcısı Ahmet Demirer tarafından gerçekleştirildi.

 Programda İdari birimler adına İl Müftü Yardımcısı Ahmet Demirer, Kur’an Kursu Öğreticileri adına Ferize Yeksek, Din görevlileri adına Murat Yılmaz ve Vaizler adına Recep Alkan teşekkür konuşması yaptı.

 Programda söz alan İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu; Osmaniye İl Müftüsü olarak görev yapmaktan duymuş olduğu memnuniyeti dile getirdi, birlikte görev yaptığı tüm arkadaşlarına teşekkür ederek ve helallik istedi.

 Programda sonunda Müftülüğümüz bünyesinde görev yapan tüm personelimiz adına İl Müftü Yardımcısı Muhammed Değirmenci, İl Müftümüz Ali Rıza Tahiroğlu’na tablo hediye etti.

 Bizlerde Osmaniye İl Müftülüğü olarak İl Müftümüz Ali Rıza Tahiroğlu’na, İlimizde yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...