Osmaniye’de Il Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu Trt çukurova...

Osmaniye'de Il Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu Trt çukurova Radyosunda “senin De Bir Kardeş Ailen Olsun” Projesini Anlattı

il müftüsü ali rıza tahiroğlu trt çukurova radyosunda “senin de bir kardeş ailen olsun” projesini anlattı

29 Nisan 2020 - 18:50

TRT Çukurova Radyosu; 28.04.2020 tarihinde saat 10.50 de İl Müftümüz Ali Rıza Tahiroğlu’nu telefonla arayarak, Müftülüğümüzce başlatılan “Senin de Bir Kardeş Ailen Olsun” projemizin tanıtımını yapmak üzere programa konuk olarak almıştır.

İl Müftümüz Ali Rıza Tahiroğlu “Senin de Bir Kardeş Ailen Olsun” projesinin amacını anlatırken; Covid-19 salgını sebebiyle ekonomik açıdan sıkıntıya giren kişiler (aileler) olduğunu ve bunlara devletimizin sahip çıktığını, fakat biz insanlara da görevler düştüğünü, bu sebeple Osmaniye il ve ilçelerinde görev yapan Din görevlilerinden isteyenlerin birer kardeş aile edinerek Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında onlara ekonomik açıdan yardımcı olmalarını içerdiğini ifade etti. Bu güne kadar sadece Osmaniye il merkezinde 136 ailenin görevlilerimiz tarafından kardeş aile olarak belirlendiğini söyleyen Tahiroğlu, merkezde hedeflerinin az 350 aileye ulaşmak olduğunu bildirdi.

Daha sonar Mübarek Ramazan ayının Osmaniye’mize, Ülkemize, Ümmet-i Muhammed’e ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini dileyerek programını tamamladı.

 

Dinlemek İçin: Program Kaydı Aşağıdadır...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...