Osmaniye’de Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması

Osmaniye'de Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması

mevlid-i nebi gençlik bilgi yarışması

09 Aralık 2019 - 18:51

2019 yılı Mevlid-i Nebi etkinlikleri çerçevesinde "Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması" düzenlenecektir.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI

Mevlidi Nebi Gençlik Bilgi Yarışması” 07 Mart 2020 tarihinde saat 14:00’da il merkezlerinde icra edilecektir. Son başvuru tarihi 10 Şubat 2020 olarak belirlenmiştir. Başvurular yarisma.diyanet.gov.tr adresinden bireysel olarak internet yoluyla gerçekleştirilecektir. Yarışmaya ilişkin tüm duyurular söz konusu internet sitesi üzerinden ilan edilecektir. Yarışmaya örgün olarak ön lisans/lisans düzeyinde eğitimine devam eden, 01 Ocak 1993 ve sonrasında doğmuş üniversite öğrencileri katılabilecektir T.C. vatandaşı olmayan yabancı öğrenciler, açık öğretim öğrencileri (İLİTAM öğrencileri dâhil), geçtiğimiz yıl yarışmaya katılarak umre seyahati ile ödüllendirilmiş olan öğrenciler ile Diyanet İşleri Başkanlığı çalışanları (kadrolu, sözleşmeli, ücretli, fahri vb.) diğer şartları taşısalar bile yarışmaya başvuru yapamayacaklardır. Adayların başvuru şartlarını taşıyıp taşımadıkları hususunda kendi beyanları esas alınmaktadır. Bu sebeple her bir adayın yarışmaya giriş öncesi salon görevlilerine fiilen öğrenci olduğuna dair geçerli bir belge ibraz etmesi gerekmektedir. Ayrıca adayların T.C. Kimlik Kartlarını yanlarında bulundurmaları istenecektir. Şartları taşımadıkları yarışma öncesi veya sonrası ortaya çıkanların yarışmaları iptal edilecektir. Yarışma neticesinde her ilden birincilik elde eden bir erkek ve bir kız öğrenci Başkanlığımızca umre ödülü ile ödüllendirilecektir. Yarışmacılar Başkanlığımız yayınlarından “Onun Gibi Yaşamak” isimli eserden sorumlu olacaktır. Eser, http://yayinsatis.diyanet.gov.tr/ adresinden yahut Müftülük yayın satış bürolarından temin edilebilecektir. Yarışma sınavına ilişkin itirazlar yarışma tarihini takip eden 10 gün içerisinde posta yoluyla Din Hizmetleri Genel Müdürlüğüne, elektronik posta yoluyla ise genclik@diyanet.gov.tr adresine yapılabilecektir.

OSMANİYE İL MÜFTÜLÜĞÜ

Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...