Osmaniye’de Mevlid-i Nebi Haftası - Araştırmacı Yazar Saliha...

Osmaniye'de Mevlid-i Nebi Haftası - Araştırmacı Yazar Saliha Erdim Konferansı

mevlid-i nebi haftası - araştırmacı yazar saliha erdim konferansı

13 Kasım 2019 - 18:52

2019 yılı Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında 13.11.2019 tarihinde, Araştırmacı Yazar Saliha ERDİM tarafından "Peygamberimiz ve Aile" konulu konferans verildi.

Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleşen program Kur 'an Kursu Öğreticisi Zemine YILMAZ'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra İl Müftü Yardımcısı Berrin ERDOĞAN tarafından açılış konuşması yapıldı.

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında İlimizde misafir ettiğimiz Araştırmacı Yazar Saliha ERDİM tarafından "Peygamberimiz ve Aile" konulu konferans verildi.

Yoğun katılımın sağlandığı hanımlara özel olarak verilen konferansa İl Müftümüz Ali Rıza TAHİROĞLU'nun eşi Zeynep TAHİROĞLU hanımefendi, Kur'an Kursu öğreticilerimiz ve vatandaşlarımız katıldılar.

.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”