Osmaniye’de Mevlid-i Nebi Haftasında 4-6 Yaş Kur’an Kursu...

Osmaniye'de Mevlid-i Nebi Haftasında 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri Sağlık çalışanları Için Resim Yaptılar

mevlid-i nebi haftasında 4-6 yaş kur’an kursu öğrencileri sağlık çalışanları için resim yaptılar

28 Ekim 2020 - 18:50

Osmaniye İl Müftülüğüne bağlı  4-6 Yaş Kuran Kurslarında eğitim gören çocuklarımız, pandemi döneminde kahramanca mücadele eden Sağlık Çalışanları için, Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle “Peygamberimiz ve Çocuk” temalı resim yaptılar ve hediyeler hazırladılar.

Osmaniye İl Müftümüz Ali Rıza Tahiroğlu, 4-6 Kur’an Kursu öğrencilerine sağlık çalışanlarına  verdikleri destek  ve yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti.

Öğrencilerimizce hazırlanan resimler Osmaniye Devlet Hastanesinde açılan resim sergisinde sergilendi. Açılan resim sergisi Osmaniye İl Sağlık Müdürü Hasan Öznavruz, Osmaniye Devlet Hastanesi Başheki Orhan Erol ve sağlık çalışanları tarafından ziyaret edildi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret