Osmaniye’de “ramazan Ve Infak” Ortaokullar Arası Resim Ve...

Osmaniye'de “ramazan Ve Infak” Ortaokullar Arası Resim Ve Kompozisyon Yarışması

“ramazan ve infak” ortaokullar arası resim ve kompozisyon yarışması

02 Haziran 2019 - 18:52

Osmaniye İl Müftülüğümüzce “Ramazan ve İnfak” temalı “Ortaokullar Arası Resim ve Kompozisyon” yarışması düzenlendi.

İlimiz merkez ve İlçelerde eğitim gören öğrencilerin hazırlamış oldukları eserler İl Müftüsü Ali Rıza TAHİROĞLU’nun başkanlığındaki kurul tarafından değerlendirildi.

Değerlendirme sonucu;

Osmaniye İl merkezinde; Resim dalında Şehit Bekir Evren İ.H.O. öğrencisi Buse AYDINSOY, Kompozisyon dalında  Şehit Bekir Evren İ.H.O. öğrencisi Yusuf Eren GEREK  birinci oldular.

Osmaniye İl genelinde; Resim dalında yine Şehit Bekir Evren İ.H.O. öğrencisi Buse AYDINSOY, Kompozisyon dalında Düziçi İlçesi İstiklal İ.H.O. öğrencisi Reyyan Sevimgül ELLEK birinci oldu.

Yarışma sonunda Osmaniye İl merkezinde birinci olan öğrenciler Çeyrek Altın ile İl genelinde birinci olan öğrenciler Yarım Altın ile ödüllendirildi, ödüller İl Müftümüz Ali Rıza TAHİROĞLU tarafından takdim edildi.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı