Osmaniye Müftülüğü Camiler Ve Din Görevlileri Haftası...

Osmaniye Müftülüğü Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Konferansı

camiler ve din görevlileri haftası konferansı

28 Ekim 2018 - 02:17

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle “Din Hizmetine Adanmış Ömürler” temalı konferans tüm görevlilerimiz ve vatandaşlarımızın yoğun katılımı ile Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde yapıldı.

Profesyonel Yaşam Koçu, Kişisel Gelişim ve NLP Uzman Eğitmeni Kadir DEMİRBÜKEN’in konuşmacı olarak katıldığı programda Merkez Fetih Camii İmam Hatibi Mahmut DURMUŞ’un Kur’an-ı Kerim Tilaveti, Başkanlığımızın hazırladığı Sinevizyon gösteriminin ardından İl Müftü Vekilimiz Ahmet DEMİRER açılış konuşmasını yaptı.

Profesyonel Yaşam Koçu, Kişisel Gelişim ve NLP Uzman Eğitmeni Kadir DEMİRBÜKEN Yasal Dopingle Etkile ve Zihin Gücünü Kullan konulu sunumlarıyla devam eden konuşmasında “ Cuma günü vaaz ve hutbelerde cemaati uyutmamalıyız. Aynı ses tonu ile cemaate hitap etmek yerine cemaatin dikkatini çekerek konunun içerisine cemaati dâhil etmeliyiz. Her zaman sıradan ve rutin konuşmalar yapmak yerine sıradanlığı ve üslubumuzu değiştirip insanların seviyesine inebilmeliyiz. Hangi Makam ve Mevkide olursak olalım öncelikli görevimiz ölene kadar kulluk bilincinde olmalıyız. Bir din gönüllüsü şu üç şeyi şiar edinmeli sev, sevdir, sevindir.” Dedi.

Programa İl Müftü Vekilimiz Ahmet DEMİRER, İl Müftü Yardımcılarımız, Şube Müdürlerimiz, Vaizlerimiz, Merkez ve Köylerde görev yapan İmam – Hatip, Kur’an Kursu Öğreticileri, Müezzin Kayyım ve Vatandaşlarımızın katılımı yoğundu.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret