Osmaniye Valisi Sayın Dr. Erdinç Yılmaz Il Müftüsü Ali Rıza...

Osmaniye Valisi Sayın Dr. Erdinç Yılmaz Il Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu’nu Başarı Belgesiyle ödüllendirdi

osmaniye valisi sayın dr. erdinç yılmaz il müftüsü ali rıza tahiroğlu’nu başarı belgesiyle ödüllendirdi

07 Nisan 2021 - 18:50

Osmaniye İl Müftüsü Ali Rıza TAHİROĞLU’nun Bolu İl Müftülüğüne tayini çıkması nedeniyle Osmaniye Valisi Sayın Dr. Erdinç YILMAZ 'ı makamında veda ziyaretinde bulundu. Müftülüğümüzün çalışmalarına vermiş olduğu desteklerinden dolayı Sayın Valimize teşekkür etti.

Osmaniye Valisi Sayın Dr. Erdinç YILMAZ ise yeni görev yerinin kendisine ve ailesine hayırlı olmasını, Osmaniye' de yapmış olduğu güzel hizmetlerinin Bolu'da da devam etmesi temennisinde bulundu. İl Müftüsü Ali Rıza TAHİROĞLU' nun güzel hizmetlerine teşekkür ederek başarı belgesiyle ödüllendirdi.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”