Rahmân’ın Misafirlerini Adana’dan Uğurlamaya Devam Ediyoruz

Rahmân'ın Misafirlerini Adana'dan Uğurlamaya Devam Ediyoruz

rahmân'ın misafirlerini adana'dan uğurlamaya devam ediyoruz

06 Ocak 2023 - 10:10

Diyanet İşleri Başkanlığı umre organizasyonu ile Adana'ya özel servisli 14 günlük umre turuna kayıt yaptıran 155 vatandaşımıza yönelik Adana İl Müftülüğü tarafından seminer düzenlendi. Semineri İl Müftüsü Mehmet Taşcı, il müftü yardımcıları, ilçe müftüleri ve şube müdürleri gerçekleştirdi. Seminere iştirak eden İl Müftüsü Mehmet Taşcı, umreye gidecek olan vatandaşlarımıza yönelik yaptığı konuşmasında "Orada geçireceğiniz zamanları iyi değerlendirin. Mekke-i Mükerreme'de Kâbe'den, Medine-i Münevvere'de ravzadan ayrılmayın. Umrenizi dolu dolu yaşamaya gayret edin. Ziyaretine gittiğiniz Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa'nın (sav) güzel ahlâkını kuşanmış olarak, Kur'ân'ın boyası ile boyanmış olarak, Hz. Ebubekir'in sadâkati, Hz. Ömer'in adâleti, Hz. Osman'ın iffeti ve Hz.Ali'nin ilmi ile yeniden yuvalarınıza dönün. Cenâb-ı Allah şimdiden kabul buyursun" dedi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret