Rize’de Hanımlar "huzur Dersleri"nde Buluşuyor

Rize'de Hanımlar "huzur Dersleri"nde Buluşuyor

hanımlar "huzur dersleri"nde buluşuyor

07 Ocak 2022 - 20:38

Rize’de önceki yıllarda uygulanan “Huzur Dersleri" projesi 2022 yılı Ocak ayı itibarı ile yeniden başladı.

Diyanet İşleri Başkanlığının talimatı ile tanışmak, gönül birliğinin sağlanması, birlik ve beraberliğin tesis edilmesi maksadıyla hayata geçirilen “Huzur Dersleri” projesi kapsamında hanımlar bir araya geliyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı faaliyetlerinin anlatıldığı ve her ay ayrı bir konu üzerinde hasbihal edilen program ilk olarak Güneysu Müftülüğünün ev sahipliğinde İl Müftümüz ve Müftü Yardımcılarımızın eşleri ile İlçe Müftülerimizin eşlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

İl Müftü Yardımcısı Tuğba Kişmir, Diyanet İşleri Başkanlığının çocuk, genç, kadın ve aileye yönelik çalışmaları ile manevi rehberlik faaliyetlerinden söz etti.

İl Vaizi Şefaat Araboğlu ise Aile ve Dini Rehberlik Bürolarında yapılan çalışmalardan örnekler verdi.

Program sonrası toplu olarak Güneysu Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, Gülbahçesi 4-6 Yaş Kur'an Kursu, Kaptan Ahmet Erdoğan Hafızlık Kur’an Kursu ve Ortaköy Köyü Kız Kur'an kursu ziyaret edildi.

Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri