Rize’de Türkiye Diyanet Vakfı, öğrencileri Iyilik Tohumu Ekmeye...

Rize'de Türkiye Diyanet Vakfı, öğrencileri Iyilik Tohumu Ekmeye Davet Ediyor

türkiye diyanet vakfı, öğrencileri iyilik tohumu ekmeye davet ediyor

27 Aralık 2018 - 18:55

Ülkemizde ve yedi kıtada insanlığın hizmetinde bir vakıf olan Türkiye Diyanet Vakfı’nın faaliyetlerini öğrencilere tanıtmaya devam ediyoruz.

Tanıtım programları kapsamında İl Müftü Yardımcımız Naci Çakmakçı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri ile Şehit Onur Kılıç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya gelerek bilgilendirmede bulundu.

Türkiye Diyanet Vakfı’nın yurt içi ve yurt dışı faaliyetleri ile Rize Şubemizce ilimizde yürütülen faaliyetlerden söz eden İl Müftü Yardımcımız Naci Çakmakçı, Türkiye Diyanet Vakfı’nın bütün dünya coğrafyasındaki mağdur ve mazlumların yanında olan bir iyilik hareketi olduğunu vurgulayarak 43 yıllık tecrübesi ile şefkatli milletimizin yardımlarıyla günden güne büyüdüğünü ifade etti.

Öğrencilere, herhangi bir karşılık beklemeden vakfın gönüllü birer çalışanı olabileceklerini hatırlatan Çakmakçı, onları iyilik tohumu ekmeye davet etti.

Öğrenciler, bu tür tanıtım toplantılarıyla Türkiye Diyanet Vakfı’nı daha iyi tanıdıklarını ifade ederek, ihtiyaç halinde organizasyonlarda yer alabileceklerini dile getirdiler.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret