Sabah Namazı Buluşması, Bolu Yıldırım Beyazıt Camii’nde Bolu...

Sabah Namazı Buluşması, Bolu Yıldırım Beyazıt Camii'nde Bolu Halkının Yoğun Katılımı Ile Gerçekleşti.

sabah namazı buluşması, bolu yıldırım beyazıt camii'nde bolu halkının yoğun katılımı ile gerçekleşti.

02 Ocak 2022 - 11:05

Başkanlığımız tarafından, Türkiye genelinde tüm camilerde "Ailece Camide, Milletçe Duadayız" sabah namazı buluşması, Bolu Yıldırım Beyazıt Camii’nde yoğun bir katılımla gerçekleşti. Namazdan önce cami görevlilerinin okuduğu Fetih Suresi ile başlayan program Sabah Namazının kılınması ile devam etti.

Yapılan tesbihat, tekbir, salavat, ilahi ve kasidelerden sonra Bolu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu bir dua yaptı. Duanın ardından Sayın Tahiroğlu "Kıymetli Müslümanlar! Camiler kardeşliğimizi perçinleyen, kuvvetlendiren ve bizi bir araya getiren en önemli mekanlardır. Sizler davete icabet ettiniz. 2022 yılını camide karşıladınız. Hep birlikte Rabbimize dua ettik. Rabbim dualarımızı kabul eylesin. Size ve tüm sevdiklerinize sağlıklı ve hayırlı günler dilerim. Yeni yılımız, tüm insanlığa hayırlara vesile olsun." dedi.

Bolu halkı tarafından yoğun bir ilgi gören program sonunda cami çıkışında İl Müftülüğü tarafından tüm cemaate ikramda bulunuldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...