Sakarya’de 2019 Hac Organizasyonu Görevli Seçimi Toplantısı...

Sakarya'de 2019 Hac Organizasyonu Görevli Seçimi Toplantısı Yapıldı

2019 hac organizasyonu görevli seçimi toplantısı yapıldı

19 Aralık 2018 - 19:01

Sakarya Müftülüğü’nün 2019 yılı Hac organizasyonu görevli seçimi toplantısı, İl Müftüsü İhsan Açık’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Hac ibadeti için Suudi Arabistan’a gidecek vatandaşlarımızın ibadetlerini sağlık, güvenlik ve huzur içerisinde yerine getirmelerini sağlamak için organizasyonda görev alacak personelden kafile başkanı, ekip personeli, şoför ve hizmetli olarak teklifi yapılacak personelin tespitinin yapılması amacıyla gerçekleştirilen toplantı Adapazarı Müftülüğünün ev sahipliğiyle organize edildi.

Toplantı, İl Müftüsü İhsan Açık’ın ‘hacılarımıza hizmet etmek üzere organizasyonun her kademesinde ehliyet ve liyakat sahibi personelin görevlendirilmesinin büyük önem arz ettiğini’ ifade ettiği konuşmasıyla başladı.

Önceki yıllardaki Hac organizasyonlarının da değerlendirildiği toplantıda; kafile başkanı, ekip personeli, şoför ve hizmetli görevli kategorilerinde Diyanet İşleri Başkanlığı’na teklif olarak sunulacak görevli personelin seçimi yapıldı.

Toplantının son bölümünde; katılımcı il müftü yardımcıları, ilçe müftüleri ve şube müdürlerinin il genelinde sürdürülen din hizmetleri faaliyetleriyle ilgili sundukları gündem maddelerinin görüşülmesiyle toplantı son buldu.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret