Sakarya’de Ahi Evran Yılı Etkinlikleri

ahi evran yılı etkinlikleri

03 Nisan 2021 - 19:00

Pir Ahî Evran-ı Veli'nin Kabri Ziyaret edildi

2021 Yılının Ahi Evran Yılı olması münasebetiyle, Geçmişe İz Geleceğe Biz Projesi kapsamında Sakarya İl Müftüsü Hasan Başiş,  İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ve İl Gençli Spor Müdürü Arif Özsoy ile birlikte, Kırşehir de bulunan, Pir Ahî Evran-ı Veli'nin kabrini ziyaret ettiler.

Sakarya Heyeti Ahî Evran-ı Veli'nin kabir ziyareti sonrasında, Kırşehir Müftülüğü, Kırşehir Milli Eğitim İl Müdürlüğü, Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi ziyaretleri gerçekleştirdi.

Kırşehir Cacabey Gençlik Merkezinde, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel ile birlikte "Ahi Evranı Anlamak" üzerine söyleşiye katıldılar, söyleşi ve ziyaret sonrası karşılıklı hediye takdimi yapıldı.

Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...